Are you ready? (ESO)

ARE YOU READY?

Acadèmia d’anglès per a alumnes d’ESO

En MishMash, creiem en el poder de la comunicació efectiva en anglès. El nostre objectiu principal és que els estudiants de l’ESO adquireixin fluïdesa i confiança en la seva expressió oral i escrita, així com una sòlida comprensió gramatical.

Mitjançant activitats interactives i debats estimulants sobre situacions de la vida real, fomentem la participació activa dels estudiants i els ajudem a desenvolupar habilitats comunicatives sòlides de manera efectiva.

Utilitzem material específic adaptat al nivell dels alumnes de l’ESO, assegurant-nos que se sentin motivats en el seu aprenentatge. El nostre enfocament en la gramàtica, el vocabulari i les habilitats de comprensió i expressió escrita els ajuda a enfrontar els desafiaments lingüístics dels seus estudis.

Els nostres professors altament capacitats estan compromesos a brindar als estudiants una experiència educativa de qualitat. Els proporcionem un entorn d’aprenentatge segur i motivador, on cada estudiant pot desenvolupar el seu potencial i aconseguir l’èxit en el domini de l’anglès.

CONTACTE