El nostre projecte

Qui som?

Som MishMash Idiomes, la teva escola d’anglès a Barcelona.

MishMash és una escola d’anglès dinàmica i innovadora que ofereix un procés d’aprenentatge intuïtiu i natural. Fomentem la interacció entre els alumnes en un entorn d’immersió, brindant un ambient segur i estimulant per a desenvolupar la seva curiositat, creativitat i habilitats lingüístiques.

Les nostres activitats estan dissenyades específicament per a captar l’atenció i l’interès dels alumnes i desenvolupar la seva capacitat d’expressió en anglès de manera efectiva i millorar la seva confiança en l’ús de l’idioma.
El nostre equip està compost per professionals natius o bilingües el perfil creatiu dels quals es reflecteix en les nostres classes. La seva experiència i dedicació asseguren que els nostres alumnes gaudeixin d’un ambient d’aprenentatge enriquidor i motivador
Descobreix una forma emocionant i entretinguda d’aprendre anglès!.

Comencem!

Els nostres objectius

Obrir l’oïda a la llengua anglesa en un context divertit i estimulant.

Desenvolupar i millorar les competències lingüístiques en un entorn d’immersió.

Aprendre a través dels sentits vivint noves experiències i desenvolupant les habilitats de manera natural, lúdica i creativa.

Acompanyar als alumnes en el seu aprenentatge amb l’objectiu de viure l’adquisició de la llengua com a experiència positiva.

Els nostres valors

ENTUSIASME. Posem tota l’energia per a aconseguir els nostres objectius. Ens fascina el nostre treball.

CREATIVITAT. Tots som artistes. Entenem la creativitat com un concepte global.

CULTURA OPEN. Som oberts, honestos, ens adaptem i apostem pel treball en equip, perquè creiem que les millors idees neixen d’una conversa.

RESPECTE. Valorem la diversitat d’idees, opinions i maneres de ser.

COMPROMÍS. Ens comprometem amb el nostre projecte des d’un punt de vista global (alumnes, famílies, equip i experiència).

La nostra missió

Fomentar l‘aprenentatge d’idiomes mitjançant la creativitat, la imaginació, la comunicació i els valors.

La nostra visió és:
Ser una organització líder i competitiva amb programes flexibles, creatius i actualitzats sense perdre el nostre compromís per la qualitat dels nostres serveis, adaptant-nos a les necessitats dels nostres alumnes.

Contacta amb nosaltres

Millora el teu nivell d’anglès i descobreix una nova manera efectiva d’aprendre anglès, amb entusiasme i confiança.
Ens desplacem a centres educatius, empreses i altres institucions, brindant comoditat i flexibilitat perquè puguis beneficiar-te dels nostres programes sense haver de desplaçar-te.

COMENÇAR

Col·laboracions

Aquests són alguns dels col·legis i entitats que han confiat en el nostre mètode. I cada vegada són més.
Valoren el nostre enfocament personalitzat i la nostra experiència en l’ensenyament de l’anglès. Treballem estretament amb ells per a desenvolupar programes de formació que potenciïn les seves habilitats lingüístiques i promoguin la comunicació efectiva.