MishMash Chef

EXPERIMENTA CUINANT MENTRE PARLEM ANGLÈS!

Prepara’t per a una experiència culinària única en el nostre taller de MishMash Chef, on aprendre anglès és deliciós!

Imagina als teus fills descrivint els passos que segueixen, discutint sabors i textures d’ingredients, compartint experiències i opinions sobre les receptes, en un entorn d’immersió. Aquest enfocament interactiu els ajuda a desenvolupar habilitats d’expressió efectiva en l’idioma i a guanyar una confiança en la seva capacitat per a comunicar-se en anglès.

Els nens tindran l’oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats culinàries mentre segueixen instruccions en anglès. Barrejaran ingredients, tallaran i prepararan aliments.

I el millor de tot, al final del taller, els teus fills podran gaudir de les delicioses creacions que han preparat i compartir amb els seus companys els resultats de la seva recepta.

MISMASH CHEF

Tallers de cuina en anglès

En aquest taller, els nens tindran l’oportunitat d’aprendre i practicar anglès mentre exploren el món de la cuina i es converteixen en petits xefs.
Utilitzarem receptes senzilles i segures sense foc. Els nens participaran activament en el procés de preparació d’aliments de manera segura i divertida.

CONTACTE

Comencem?

El nostre objectiu principal en aquest taller és que els nens gaudeixin i aprenguin en un ambient segur i estimulant. A través de la cuina sense foc i l’ús de l’idioma anglès, promovem el desenvolupament d’habilitats culinàries, lingüístiques i socials dels nens.

CONTACTE